Tóth Tamás

alelnök

1985. november 16-án születtem Nyírbátorban. Életem első 10 évét egy nyírségi kis faluban, Nyírmihálydiban töltöttem, a falusi élet minden szabadságát, közvetlen emberi kapcsolatait kiélvezve. Majd szüleimmel és nővéremmel Debrecenbe költöztünk, ahol az érettségi megszerzése után elvégeztem egy egy éves OKJ-s marketinges képzést. Aztán részben az egyetem, részben Budapest városának izgalma a fővárosba csábított. Gyerekkoromban mindig arról álmodoztam, hogy biológus vagy állatorvos leszek, azonban a történelem és politika szeretete végül az ELTE-re kalauzolt, ahol politológus diplomát szereztem 2010-ben. Ezután 9 évig dolgoztam az Országgyűlés Hivatalában és időközben közigazgatási menedzser diplomát is szereztem a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen. Több mint 4 éve vezető elemzőként dolgozom egy közvéleménykutató cégnél, mindeközben sikeresen elvégeztem egy online marketing menedzser képzést is az Edutus Egyetemen. Nős vagyok, feleségemmel 4 éve élünk boldog házasságban.

Gyermekkoromtól végigkíséri az életemet a természet és az állatok szeretete és védelme. 2019-ben létrehoztam a Mentsük meg a fecskéket! nevű Facebook-csoportot, ami rövid időn belül egy olyan közösséggé vált, mely országos szinten óvja villásfarkú madarainkat, aktívan részt vesz védelmükben és amely csoport jelenleg közel 30 ezer tagból áll.

A Második Reformkor egyik alelnökeként küldetésemnek tekintem a természet és állatvédelem képviseletét politikai közösségünkben, hiszen kulcsfontosságú területei ezek társadalmunknak, és ebben a folyamatban a politikai döntések rendkívül fontos szerepet játszanak.